telefon

vyhledávání


menu

Čekejte, odesílám...

NOVINKY 2023 - DORTY A DEZERTY

Napsal/a: / 28.04.2023

hl. obrazek novinky

Vážení zákazníci,

rádi bychom vám představili novinky v našem cukrářském sortimentu. Tentokrát se seznámíme s kategoriemi Klasické dorty a Dezerty.

Mrkvový dort - klasikou mezi dorty je velice oblíbený „Mrkváč“ a tak jsme ho i my zařadili do naší nabídky. Náš Mrkvový dort zaujme svojí velikostí – váží zhruba 2 a půl kila a je tedy na první pohled nepřehlédnutelný. Uvnitř skrývá korpus plný voňavého koření, doplněný o lahodný smetanový krém.

 

Banán v čokoládě - nestárnoucí oblíbená kombinace banánu a čokolády se vloudila i do jednoho z našich dortů! Představujeme krásně nadýchaný a jemný dort Banán v čokoládě, ve kterém se snoubí lehký smetanový krém, nadýchaný piškot, kousky banánů a to vše zakončí čokoládová vrstva na povrchu.

 

Lotuskový dort s karamelem - stejně jako do kategorie cheesecaků, i do této kategorie se vloudily oblíbené lotus sušenky. V tomto případě ještě doplněné o slaďoučký karamelový krém. Lotuskový dort s karamelem se pozná na první pohled – zakončuje ho totiž bohatá vrstva těchto oblíbených nalámaných sušenek.

 

Jablečný koláč - Zdá se vám, že naše poslední novinka sem nějak nezapadá? Nejedná se sice o klasický dort, ale i tak se náš Jablečný koláč ostatním dortům směle vyrovná. Pod vrstvou křupavého křehkého těsta, se totiž skrývá neodolatelné spojení jablíček se skořicí, které všichni tak milujeme!

 

DEZERTY

Arašídový karamel - nadýchaný piškotový korpus doplněný smetanovým krémem zakončuje bohatá vrstva arašídů, karamelu a čokolády.

 

Brownie - čoko klasika, kterou není nutné představovat – vydatná vrstva čokoládového těsta posypaná vlašskými ořechy.

 

Extra dark profiterole - vláčný čokoládový korpus, na něm posazené mini kuličky z větrníkového těsta plněné krémem a to vše zalito hořkou čokoládou.

 

Kokosová koule - lehký našlehaný kokosový krém obalený mléčnou čokoládou a to vše ještě zasněžené strouhaným kokosem.

 

Souffle - extra čokoládový dezert, který je nutné dát před konzumací zapéct do trouby – po vytažení a vyklopení vám vznikne super efekt tekoucí lávy – střed totiž zůstává mírně tekutý.

 

Tiramisu Savoiardi - známý dezert netřeba představovat – lahodnému spojení namočených piškotů, kávy, mascarpone krému a kakaa nikdo neodolá! 

 

 

Tým ADRIA GOLD

Nezávazná poptávka

nebo nám zatelefonujte

+420 577 996 159